Opvallen doe je op deze manier

zichtbaar zijn en een persoonlijke touch

Binnen en buiten, groot en klein, opvallend of bescheiden. Signing zie je overal. Met signing ben je als ondernemer maximaal zichtbaar voor je klant. Door opvallende signing en grootformaatcommunicatie laat je immers zien dat je er bent. Het is bovendien een prima mogelijkheid om je van je concurrenten te onderscheiden.

Signing kan op verschillende manieren. Van gevelreclame tot billboards, van decoratieve wanden tot actieposters en van vloerstickers tot autoreclame. In feite is alles mogelijk. Wil je je doelgroep bereiken, dan kan het soms nodig zijn groot te denken. Voor Andi is dat geen enkel probleem. Wij denken graag met je mee welke manier van signing het beste bij jou past

Industrieel met een persoonlijke touch

Je komt het steeds vaker tegen. Het personaliseren van industriële producten. Een nichemarkt, die steeds groter wordt.

Aan ieder product kan tegenwoordig betrekkelijk eenvoudig een persoonlijke (print) touch worden meegegeven. De mogelijkheden zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd dashboard. Op de honderdste millimeter nauwkeurig geprint en zonder afbreuk te doen aan het productieproces. Het maakt iedere auto uniek. En dan hebben we het nog niet over het printen van zo ongeveer elk ander oppervlak van de auto.

Bij Andi vinden we dat dit best iets persoonlijker zou mogen, niet dan?

Hoge attentiewaarde

Producten met een persoonlijke touch

Gratis vooraf testen

Ook geschikt voor kleine projecten

Hoge kwaliteit printwerk

stationery projects
meer weten?
Geïnspireerd raken?

Download ons nieuwe Andi Magazine en ontdek de unieke mogelijkheden van slimme printoplossingen en hoe je hiermee voor echte impact zorgt!