Een goede verpakking zegt zoveel meer

Verpakkingen voor kleine oplagen

Doordachte verpakkingen met een originele vorm, zodat jouw product in het oog springt en de boodschap, zelfs al op verpakkingsniveau, overkomt. Ook daar zijn we goed in. Een product onderscheidt zich door de juiste verpakking. En die is er in alle soorten en maten. Doosjes, sleeves, displays of wikkels, noem maar op! Onze verpakkingsoplossingen worden op maat bedacht, gemaakt en zijn ideaal voor kleinere oplagen en toegankelijk voor iedereen.

Zowel functioneel als creatief

Bij het bedenken van innovatieve verpakkingen voor jouw producten, houden we rekening met gewicht, functionaliteit en toepasbaarheid.

Bij het maken van succesvolle verpakkingen worden praktische aspecten constant afgewogen tegen innovatieve hoogstandjes. Heb jij een verpakkingsidee, wil je een try-out of pilot of één exemplaar voor je presentatie? We nodigen je heel graag uit om samen met specialisten in onze studio de beste oplossing voor jouw verpakking te vinden. Natuurlijk verzorgen en begeleiden wij aansluitend het complete druk- of printproces.

doosjes, sleeves, displays, wikkels

Gepersonaliseerd

Maatwerk

ideaal voor kleine oplagen

Ideaal voor try-out/pilot/presentatie

verpakkingen projects
meer weten?
Geïnspireerd raken?

Download ons nieuwe Andi Magazine en ontdek de unieke mogelijkheden van slimme printoplossingen en hoe je hiermee voor echte impact zorgt!