Duurzaam voorop

Drukwerk voor de overheid

Andi Smart Print Solutions verzorgt drukwerk voor verschillende overheidsinstellingen en is nauw betrokken bij de duurzaamheidscriteria voor producten, diensten en werken die overheden inkopen.

Wij voldoen aan alle vereiste ISO-certificeringen – criteria voor duurzaam inkopen van drukwerk van de overheid-  en zijn daarnaast FSC® gecertificeerd. Maar onze betrokkenheid gaat verder. Zo kijken we heel gericht naar het gebruik van grondstoffen en milieuvriendelijke materialen

Voor dagelijkse bestellingen maken medewerkers gebruik van het slimme printing on demand  systeem, dat voor aanzienlijk minder verspilling zorgt. Via onze online portal worden bestellingen bovendien precies op tijd geleverd. Ook denken we mee in de crossmediale strategie. Een voorbeeld is het dankzij gepersonaliseerd drukwerk gericht communiceren naar bewoners in een bepaalde wijk.

Belangrijk vinden wij onze social return policy. In elke aanbesteding maken wij op het gebied van social return afspraken, met als doel actief een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie. Dat doen we door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf te werk te stellen. Ook dat is Andi.

FSC® gecertificeerd

Voorraadbeheer

just-in-time

bestellen via de portal

Printing on demand

overheid projecten