Als kwaliteit van levensbelang is

Drukwerk voor Medisch

Andi is al tientallen jaren actief als leverancier en partner van drukwerk aan diverse internationale bedrijven in de medische industrie. Het is onze specialiteit. Wil je in deze branche succesvol kunnen leveren, dan zijn de kwaliteitseisen cruciaal. Een nul-fouten beleid is een eis ten aanzien van alle medische producten. Vandaar dat we vanuit deze branche jaarlijks worden onderworpen aan de meest kritische (internationale) audits.

We hebben voor diverse bedrijven uit de medische industrie maatwerk oplossingen ingericht, zoals printing on demand, online portals, bestelpatroon analyse, voorraadbeheer en just-in-time leveren.

Vaste contactpersonen met sectorspecifieke kennis

De medische sector is een sector die naast maatwerk vraagt om specieke kennis en oplossingen op het gebied van procesoptimalisatie en kwaliteitsbewaking. Daarom werken wij met een speciaal Medtech-team waarmee wij in staat zijn om de uitdagingen, die kenmerkend zijn voor de processen in deze sector, samen met onze klanten aan te gaan.

Via vaste contactpersonen met sectorspecifieke kennis en specialisten op het gebied van strategie en quality beoordelen wij continue de processen van onze klanten en kunnen hierdoor proactief verbetervoorstellen doen om de ‘total cost of ownership’ te verlagen.

Ruim ervaring binnen medical Devices

ISO gecertificeerd

Van manuals, IFU's tot productbeschrijvingen

Foutloze producten

Printing on demand

Zero-warehousing

Vaste contactpersonen met specifieke kennis

meer weten?
of bekijk onze projecten