Verbinding kent geen afstand

Voor veel bedrijven heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat veel medewerkers thuis aan het werk zijn óf juist in deze periode op de werkvloer hun beste beentje voorzetten. Het is alweer de vierde week. Gaat dat bij jullie (naar omstandigheden) ook zo goed? Bij ons wel en wat zijn we trots hoe we met z’n allen deze situatie oppakken. Ben jij ook trots op je medewerkers die er in deze tijd het beste van weten te maken? Laat hen dat weten! Geef aan dat je aan hen denkt, toon lof en betrokkenheid en laat weten dat je de flexibiliteit waardeert.

Stuur een kaartje en laat zien dat je aan het team denkt.

Wij bieden diverse mogelijkheden. Je hebt de keuze uit verschillende formaten, papiersoorten en afwerking. Je kunt ervoor kiezen om een algemeen kaartje te sturen naar iedereen. Dat is natuurlijk al een mooi gebaar. Wil je nog meer betrokkenheid tonen? Maak het kaartje dan gepersonaliseerd. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Ook dan hebben we een interessante oplossing. Scroll snel omlaag of klik hier voor meer info.

Laat je adviseren
Laat je adviseren door een van onze accountmanagers. Zij geven graag een advies op maat. Wist je dat Andi kan regelen dat er extra’s worden toegevoegd aan jouw kaartje? Denk bijvoorbeeld aan een reep chocolade of een videoboodschap…

Een duurzaam kaartje met een duurzame boodschap

Staat duurzaamheid hoog in het vaandel van jouw bedrijf? Stuur dan een kaartje dat van Kraft papier is gemaakt. Dit is puur, natuurlijk, robuust en duurzaam. Het geeft je kaartje een unieke, natuurlijke look en feel.
  • Recyclebaar (100% houtvezels)
  • Co2 neutraal geproduceerd
  • Stevig materiaal
  • Vochtresistentie +++
  • Glad oppervlak voor optimaal drukresultaat

Stuur eenvoudig en snel een persoonlijk kaartje

Iets dat persoonlijk is, komt gewoon nóg beter aan. Personaliseren kan nog veel verder gaan dan alleen de aanhef.

Je kunt bijvoorbeeld teksten personaliseren per afdeling, de functietitel laten terugkomen of de naam van de leidinggevende als afzender toevoegen. Eigenlijk is alles mogelijk. Met onze VDP techniek kunnen we op basis van een databestand het hele kaartje personaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een voorstel

Neem contact op met jouw accountmanager of vraag via onderstaand formulier een voorstel aan! Laat je gegevens achter, dan neemt een van onze accountmanagers contact met je op om de wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.

Andi Persoonlijke kaartjes
reCAPTCHA
Bezig met versturen