Andi-mensen maken het verschil

Omdat mensen bij Andi het verschil maken

Bij Andi Smart Print Solutions zitten we niet stil. In tegendeel zelfs! Dat blijkt wel uit de nieuwe koers die wij onlangs zijn ingeslagen en waarmee wij de komende jaren onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Een verdere digitalisering, nieuwe technische mogelijkheden, gewijzigde klantverwachtingen en data die ook in de grafische wereld een steeds belangrijkere rol gaat spelen, leidt er namelijk toe dat businessmodellen gerefreshed dienen te worden. Dat is de reden waarom wij transformeren van een traditionele drukwerkleverancier naar een strategische partner met een sterke focus op slimme printoplossingen.

Investeren in kennis
Naast vasthouden aan het vakmanschap dat garant staat voor onze kwaliteit, betekent dit vooral een andere manier van werken en denken voor onze medewerkers. Om die reden investeren wij de komende periode intensief in hun kennis en competenties. Daarnaast hebben wij ons team onlangs versterkt met vier nieuwe collega’s die wij graag kort aan je willen voorstellen. Maak kennis met….

Bij Andi maken mensen het verschil

· Joris Driessen, medewerker Supply Chain

Joris (24) gaat zich o.a. bezighouden met inkoop, planning en technische ordervoorbereiding. Met het diploma HBO Technische Bedrijfskunde reeds op zak legt Joris op dit moment de laatste hand aan zijn Universitaire Master in Logistics Management te Rotterdam.

 

· Luuk Peters, KAM-coördinator 

Met Luuk Peters (27) hebben wij een flinke brok ervaring in huis gehaald op het gebied van Quality. Luuk werkte namelijk de afgelopen 7 jaar op de kwaliteitsafdeling van Abbott. Luuk gaat zich met name richten op het uitvoeren van kwaliteitscontroles van o.a. alle drukproeven maar ook op het controleren en formeel vrijgeven van alle leveringen aan onze medische klanten. Met name dit laatste is een zeer nauwkeurig proces waarbij kleine details van belang zijn om de allerhoogste kwaliteit te kunnen waarborgen.

 

· Erik Wings, medewerker commerciële binnendienst

Erik Wings (26) heeft na zijn studie HBO Commercial Management enkele jaren werkervaring opgedaan bij KPN Business center, Jysk B.V. en Nophadrain. Dat komt hem heel goed van pas in zijn nieuwe functie waar hij onder andere aan de slag gaat met enkele grote, internationale medische accounts.

 

· Raymond Gerritsen, allround Printoperator 

Raymond Gerritsen (40) is een zeer ervaren rot in het vak. Hij heeft de afgelopen jaren bij PostNL o.a. gewerkt met de Océ ColorStream, maar ook met diverse vellenprinters van Canon/Océ. Met het aantrekken van Raymond werken wij op termijn toe naar twee volwaardige ploegen op onze nieuwe inkjetconfiguratie. Dit betekent dat wij meer capaciteit in huis krijgen, waardoor wij nog beter kunnen presteren binnen de gevraagde – vaak zeer korte – leadtimes.