ISO-certificaten als bewijs van kwaliteit

Andi is al jaren ISO 9001- en ISO 14001- gecertificeerd. Recent zijn wij opnieuw geaudit door de certificeringsinstelling waarbij geen tekortkomingen van de veranderde ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 normen geconstateerd zijn. Hiervoor hebben wij de nieuwe certificaten ontvangen en tonen wij aan dat Andi werkt volgens de wereldwijde norm van kwaliteitsmanagement (ISO 9001) en de standaard om milieuprestaties te verbeteren (ISO 14001).

 

     

 

Continue verbetering van kwaliteit
ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van het proces in onze organisatie. Dit zorgt ervoor dat onze producten en diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten, maar ook andere belanghebbenden.
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen 
Succesvol ondernemen start met een verantwoord evenwicht. Duurzaam ondernemen met aandacht voor het milieu is daarom verankerd in onze bedrijfsvoering. ISO 14001 is dé standaard om milieuprestaties te verbeteren en waarmee wij de kwaliteit van ons milieumanagementsysteem aantonen.