Persbericht | Andi Smart Print Solutions richt pijlen op signindustrie met nieuw label Blueprint Visuals


Foto: Roger Raven (links) en Dave Kremer (rechts)

Nieuw label Blueprint Visuals richt pijlen op signindustrie

Blueprint Visuals. Onder die naam lanceert high-end print service provider en drukker Andi Smart Print Solutions (Maastricht Airport) op 1 oktober een nieuw label dat zich exclusief op signing gaat richten. Andi ontwikkelde al vanaf 2014 producten als billboards, spandoeken en vlaggen, maar gaat zich met het nieuwe label nog nadrukkelijker op signing en XL printing richten. Dave Kremer en Roger Raven nemen de leiding over deze business unit van Andidie de ambitie heeft de nieuwe trendsetter te worden.  

XL-printing
Blueprint Visuals geeft het antwoord op de toenemende vraag van klanten van Andi naar Extra Large printoplossingen. De nieuwe merknaam gaat vergezeld van de pay-off ‘We’ll take it from here’. Hiermee benadrukt Blueprint Visuals de rol – van totaalleverancier en projectmanager – dat het label binnen de bedrijfstak heeft.

Zelfstandige tak
“Ons productaanbod is zeer gedifferentieerd. Signing is een bijzondere discipline binnen ons totale aanbod. We hebben dan ook besloten die tak van sport een eigen, herkenbaar gezicht te geven binnen Andi”, motiveert algemeen directeur Frits Keulen de beslissing om een apart label op te richten.

Innovatief en betrouwbaar
Hoewel een blueprint, of blauwdruk, in wezen een reproductietechniek is, is kopiëren wel het laatste wat Blueprint Visuals gaat doen. Naast ‘traditionele’ signproducten zet het label hoog in op innovatie en zoekt daarbij de grenzen op wat praktisch en technisch haalbaar is. “Daarvoor moet je niet bang zijn de platgetreden paden links te laten liggen. We gaan allereerst op zoek naar nieuwe toepassingen voor bestaande technieken, maar we streven ook naar technologische innovatie”, legt Dave Kremer uit. Naast innovatie is betrouwbaarheid een ander speerpunt. Roger Raven: “We willen onze opdrachtgevers alle zorgen uit handen nemen, een sparringpartner voor hen zijn en ze snel van de juiste oplossing voorzien.”

Meer weten over Blueprint Visuals? Klik dan hier om de website te bezoeken!