Categorie
office, onderwijs, print solutions
Over dit project

De eindexamens zijn weer in volle gang!

Het tijdig en vooral veilig drukken en versturen van eindexamenstukken is essentieel. Immers kan er tijdens iedere stap in het proces iets misgaan waardoor de vertrouwelijke inhoud kan uitlekken.

Bij Andi hebben we een veilig proces ingericht voor het drukken en leveren van eindexamenstukken. Dat werkt als volgt:

  1. Het proces begint met het plaatsen van de bestanden op onze beveiligde server. Alleen vooraf geautoriseerde personen hebben toegang tot deze omgeving. Na plaatsing op de server ontvangt de opdrachtgever een bevestigingsmail met informatie over de oplage en leverdatum.
  2. Door het nog af te werken printwerk te voorzien van slimme coderingen is iedere stap van het geautomatiseerde proces te volgen. Ook kan worden afgelezen welke persoon op welk moment met de examenstukken in contact is geweest.
  3. Maar het zijn niet alleen computers die garant staan voor een waterdicht proces. Afhankelijk van de klantwens worden extra controles ingebouwd zoals een controletelling vóór en ná het printproces door de printoperator én een collega.
  4. Zijn de stukken eenmaal gedrukt en geteld dan worden ze verpakt en wordt de verpakking door ons voorzien van een sluitzegel en de juiste identificatiecode voor de examencommissie.
  5. Vervolgens gaan de stukken in een afgesloten transportkar van onze productieafdeling naar de afdeling expeditie, waar een vaste koerier zorg draagt voor tijdige aflevering op de juiste locatie van het examenbureau, alwaar de ontvanger tekent voor ontvangst.

Productie en levering zijn met zekerheid geslaagd!

Benieuwd hoe beveiligde processen jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Tom: 06 – 38215716 of via: tom.boland@andi-printsolutions.com