op grootformaat komt print als nooit tevoren tot leven

“Print is verre van dood,” stelt Dave Kremer, directeur grootformaat print bij Andi. “Zeker in grootformaat komt print geheel tot leven en kunnen wij met  verbazingwekkend gemak nieuwe totaalbelevingen creëren!” De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook haast eindeloos. Creeër een extra beleving in het interieur, geef je persoonlijke touch mee aan industriële producten of laat met unieke signing zien dat je ook écht aanwezig bent.

Unieke content op unieke materialen
Unieke content verdient extra aandacht met print op unieke materialen zoals glas, metaal of zelfs LEGO….. Tijdens een speciale workshop liet onze partner Canon de enthousiaste deelnemers kennismaken met hele nieuwe creatieve mogelijkheden in deze markt. Maar het was ook een middag waarbij de mouwen opgestroopt werden om samen met de in Londen gevestigde LEGO kunstenaar, Jase Powell zelf aan de slag te gaan.

Meer inspiratie
Zoek je naar een unieke manier om je met print te onderscheiden of wil je graag meer weten over de creatieve toepassingsmogelijkheden voor jouw organisatie of opdrachtgevers? Bekijk dan onze speciale productpagina’s met voorbeelden van enkele unieke projecten.

Zelf ook een workshop bij Andi volgen?
Via onze workshops nemen wij je mee in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties uit de grafische wereld. We laten je zien op welke manier je deze in jouw organisatie kunt toepassen en hoe je hiermee het verschil kunt maken bij klanten en prospects.

Bekijk het overzicht met nieuwe workshops in 2018