De beste toepassingen

met de slimste oplossingen

Andi heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een state of the art drukkerij en print service provider. Door in de nieuwste technologieën en toepassingen te investeren, zijn wij in staat om volledig vanuit de behoefte van de klant te werken.

Product leadership (innovatie), Customer Intimacy (aandacht voor de klant) en Operational Excellence (superieure operatie en uitvoering) zijn de drie pilaren waarop wij onze diensten inrichten.

Onze technieken – waaronder Inkjet en Grootformaat – ondersteund door onze nieuwste toepassingen, zoals het slim omgaan met data en personalisatie, sluiten hier feilloos op aan. We kijken verder dan alleen papier.

Het gaat tegenwoordig om databeheer, interactieve vormgeving, web-to-print, printing on demand en het leveren van een complete crossmediale strategie. Persoonlijk communiceren vinden we bij Andi heel belangrijk. Net zo goed als het op een efficiënte manier bereiken van kleine groepen consumenten of één individu. Dat doen we door iedere dag met slimme oplossingen voor onze klanten te komen.

Kleinere oplagen, gepersonaliseerd, snelle doorlooptijden, zero-warehousing en een lean-en-mean productieproces. Dat is Andi.

printing on demand

Je bestelt wat je op dit moment nodig hebt. Dat is printing on demand. Voorraadvorming is niet meer nodig. Bijkomend voordeel is dat je uitingen altijd actueel zijn en je bovendien op elk moment veranderingen aan kunt brengen. Met printing on demand heb je bovendien geen opslagkosten meer en je reduceert je vernietigingskosten tot nul. De kracht van printing on demand is dat je op elk gewenst moment voor kleine oplagen en daarmee kleine bedragen bestelt. Je verdeelt je budget voor drukwerk, naar eigen behoefte en afname.

online portal

Bestellen doe je trouwens via een onze online portal (remote printing on demand). Waar je ook bent, je hebt altijd toegang om direct middelen te bestellen. Een voorbeeld is Boels. Wij verzorgen via deze oplossing alle printwerk voor alle vestigingen in Europa. Wij printen, verpakken en bestellen ter post. Afstand is dus ook geen issue meer.

variable data printing

Met variabele data printing creëren wij gepersonaliseerde en relevante communicatie. Het doel: een hogere respons en het tegengaan van verspilling. Het is kostenefficiënt en flexibel. Je past jouw actuele boodschap of inhoud telkens opnieuw aan. Dit maakt dat je in staat bent om écht gericht te communiceren met jouw doelgroep.

single copy production

De tijd van alleen massaproductie is voorbij. Kleinere oplagen, bij voorkeur gepersonaliseerd, is de toekomst. Dankzij onze single copy strategie zijn we in staat kleine oplagen tegen dezelfde kosten te leveren. Zelfs al vanaf een oplage van één. In combinatie met printing on demand kun je drukwerk zo efficiënt en gericht mogelijk inzetten.

De slimste toepassingen

Inkjet, Grootformaat, 3d printing

Optimale toepassing van IT en Data

Just- in- time

Alles online via portal

Zero-Warehousing

Print outsourcing

print solutions projects
meer weten?
Geïnspireerd raken?

Download ons nieuwe Andi Magazine en ontdek de unieke mogelijkheden van slimme printoplossingen en hoe je hiermee voor echte impact zorgt!