Nieuwe kwartaalkrant 'Quotes' made by Andi, van en voor ondernemers Aviation Valley.

Verhalen van en voor Aviation Valley: nieuwe ‘Quotes’ made by Andi

Met ‘Quotes’ heeft het bedrijventerrein Aviation Valley nu haar eigen kwartaalkrant. Met mooie verhalen van en voor ondernemers die gevestigd zijn rondom Maastricht Aachen Airport. Naast dat wij deze nieuwe kwartaalkrant hebben mogen drukken, een kort interview met onze collega Jos Driessen.

 

4 vragen aan Jos Driessen in Quotes Aviation Valley

Wat is jouw verhaal?
“Andi is een state-of-the-art drukkerij en actief voor lokale, nationale en internationale organisaties. Elke dag bieden we een meerwaarde voor onze klanten door duurzame en geïntegreerde totaaloplossingen.” Volgens Jos kijkt Andi verder dan louter drukwerk. “We werken hier met alle medewerkers dagelijks vol enthousiasme aan de verschillende opdrachten. We doen dit steeds op een snelle maar kwalitatieve manier. Door het inzetten van zowel online- als offlinemiddelen en de allernieuwste printoplossingen zorgen we ervoor dat de boodschappen van onze klanten steeds opnieuw onderscheidend zijn.”

Wat kan Andi Smart Print Solutions voor Aviation Valley betekenen?
Volgens Jos is Andi een cruciaal onderdeel van de cross-mediale strategie van bedrijven. Hij wil dit dan ook aanbieden aan alle bedrijven die er behoefte aan hebben op Aviation Valley. “Wij gebruiken bij Andi de slimste printtoepassingen. Zo printen we bijvoorbeeld inkjet en 3D en maken we gebruik van slimme IT- en datatoepassingen. Alles verloopt geautomatiseerd via een online portal en we leveren volgens het just-in-time-principe.”

‘Gun elkaar omzet en succes is het logische gevolg.’

 

Met wie zou je een kopje koffie willen drinken?
“Ik wil graag het Andi-gevoel bij anderen versterken en nieuwe Andianen aantrekken, zodat we samen succesvol kunnen zijn. Als dit samenvalt met het drinken van een kop koffie, graag!” Volgens Jos zijn bij Andi de mensen dé kracht van het bedrijf. “Ik wil daarom ook graag zoveel mogelijk mensen die zich herkennen in het Andi-DNA ontmoeten, of dit nu potentiële werknemers of collega-ondernemers zijn.”

Wat is jouw droombeeld voor Avation Valley in 2025
“Mijn wens is dat iedereen de deuren voor elkaar openzet. We moeten elkaar hier op Aviation Valley kunnen bezoeken. Ik hoop ook dat er oprechte wil is om met elkaar te willen samenwerken, dat zal voor elk bedrijf een meerwaarde zijn: win, win, win, win!”

 

Wil je graag eens met Jos sparren en een kop koffie drinken? Je kunt hem bereiken via 06-49 65 14 17 of stuur een e-mail naar jos.driessen@andi-printsolutions.com.